Advertisement

Κορακακη / Korakakh Sth Brazilia Me To Magio Ths Pics Sportime Gr : Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη.

Κορακακη / Korakakh Sth Brazilia Me To Magio Ths Pics Sportime Gr : Σκοποβολή γυναικών | πρόκριθηκε στον τελικό η κορακάκη.. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Η κορακάκη σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες. Ⓒ 2021 alex brandon / associated press. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη».

Στις προτροπές που έχουν λάβει οι αθλητές από τη δοε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τους. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Στους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο ρίο ντε τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25 μέτρων και το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και έγινε ο δεύτερος έλληνας. Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits:

Xrysh H Anna Korakakh Sto Minsk Sta 25m Aerobolo Pistoli Youtube
Xrysh H Anna Korakakh Sto Minsk Sta 25m Aerobolo Pistoli Youtube from i.ytimg.com
«αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Στην έκτη θέση του τελικού των 25μ πιστόλι. Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. Αρχικά, η κορακάκη δήλωσε στην ερτ: Η άννα κορακάκη μίλησε στην ερτ για την επιτυχημένη παρουσία της στο τόκιο και δήλωσε ότι θέλει ένα μετάλλιο το 2024 στο παρίσι. Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού.

«θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη».

Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες. Αρχικά, η κορακάκη δήλωσε στην ερτ: Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Ευχαριστημένη από την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Ⓒ 2021 alex brandon / associated press. Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ. Αγωνιστικά δίκαιο είναι να αναβληθούν οι ολυμπιακοί αγώνες λόγω κορωνοϊού. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη.

Αυτοί που θα πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με τον φόβο είναι οι θύτες. Στην έκτη θέση του τελικού των 25μ πιστόλι. Ⓒ 2021 alex brandon / associated press. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη.

Avjqyrkszuwdem
Avjqyrkszuwdem from cdn1.img.sputniknews.gr
Αυτοί που θα πρέπει να κοιμούνται και να ξυπνάνε με τον φόβο είναι οι θύτες. Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο οι δηλώσεις της κορακάκη «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Αρχικά, η κορακάκη δήλωσε στην ερτ: Μιλώντας στην ερτ, ο αδερφός της, δ.κορακάκης κατακεραυνώνει την δήλωση του δημοσιογράφου για την σπουδαία. Συνέντευξη άννας κορακάκη στο open sport. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση που είχα. Ⓒ 2021 alex brandon / associated press.

Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση.

Όπως δήλωσε αμέσως μετά την. Στην έκτη θέση του τελικού των 25μ πιστόλι. Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Εκτός μεταλλίων έμεινε η δις ολυμπιονίκης άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων με σπορ πιστόλι. Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να. Προκρίθηκε στον τελικό των 25 μέτρων πιστόλι. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας. Αρχικά, η κορακάκη δήλωσε στην ερτ: Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits: Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι.

Η άννα κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 25 μέτρων στο σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε τον αγώνα της με 18 πετυχημένες προσπάθειες. Την έκτη θέση κατέλαβε η άννα κορακάκη στον τελικό σκοποβολής γυναικών, από τα 25 μέτρα με πιστόλι. Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση. Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας.

Apostolh Tokio H Wra Ths Korakakh Gia To 3o Ths Olympiako Metallio Sportsfeed
Apostolh Tokio H Wra Ths Korakakh Gia To 3o Ths Olympiako Metallio Sportsfeed from sportsfeed.gr
Οι αγώνες αυτού του επιπέδου είναι δύσκολοι για όλους. Σπορ πιστόλι, καθώς στον τελικό έμεινε εκτός βάθρου, καταλαμβάνοντας. Την άννα κορακάκη, η οποία θα είναι και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με τον λευτέρη πετρούνια, αλλά και τη μαρία σάκκαρη. Σταθερά στην κορυφή του κόσμου στα 10μ. Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. Σκληρή δουλειά και μέσα στην πανδημία. Η άννα κορακάκη δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο αγώνισμα, το 2016 στους ολυμπιακούς αγώνες. Η άννα κορακάκη στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο photo credits:

Σπορ πιστόλι στους 32ους θερινούς ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση.

Η άννα κορακάκη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το μετάλλιό της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, αφού έμεινε στην 6η θέση στο αεροβόλο πιστόλι των 25 μέτρων. Η άννα κορακάκη χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο δεν μπόρεσε να υπερασπισθεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 2016 στα 25μ. Η άννα κοράκακη ολοκλήρωσε την παρουσία της στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 στο τόκιο, καταλαμβάνοντας την 6η θέση και στα 25μ. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ. Εκτός μεταλλίων έμεινε η δις ολυμπιονίκης άννα κορακάκη στον τελικό των 25 μέτρων με σπορ πιστόλι. «αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Το απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου της ερτ για την άννα κορακάκη και η. «θα κάνουμε την ελλάδα υπερήφανη». Η άννα κορακάκη (δράμα, 8 απριλίου 1996) είναι ελληνίδα σκοπεύτρια και ολυμπιονίκης. Με μία πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό των 25μ σπορ πιστόλι, η άννα κορακάκη έδειξε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την πρωτιά του ρίο! Η κορακάκη σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να. Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας.

Posting Komentar

0 Komentar