Advertisement

Tosuncuk Teslim Oldu - 'Tosuncuk' teslim oldu! - İşte çiftlik bank dolandırıcısı mehmet aydın'ın (tosuncuk) meşhur fotoğraf karesi ile başlayan ve brezilya'da bir karakolda biten.

Tosuncuk Teslim Oldu - 'Tosuncuk' teslim oldu! - İşte çiftlik bank dolandırıcısı mehmet aydın'ın (tosuncuk) meşhur fotoğraf karesi ile başlayan ve brezilya'da bir karakolda biten.. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren tosuncuk ile ilgili yüzlerce tweet atıldı. .'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo kentinde türk başkonsolosluğu'na teslim oldu. Kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın (30) teslim oldu. Peki, tosuncuk yakalandı mı, teslim oldu mu?

Interpol'ün most wanted yani en çok aranan listesine giren aydın, bugün brezilya sao paulo'da teslim oldu. Tosuncuk'un teslim olması sosyal medyada gündem oldu. Koğuşu şimdiden belli olan tosuncuk lakaplı ayıcığın teslim olması hadisesi. Son dakika | tosuncuk teslim oldu! Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım.

Çiftlik Bank'ın 'Tosuncuk'u teslim oldu! - Haberleri ...
Çiftlik Bank'ın 'Tosuncuk'u teslim oldu! - Haberleri ... from cdn.bursahakimiyet.com.tr
.'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo kentinde türk başkonsolosluğu'na teslim oldu. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın. Tıkla borsada düşük komisyonla işlem yapmaya başla. Dün sözcü gazetesi'ne gönderdiği bir video ile teslim olacağını açıklayan çi̇ftli̇k bank'ın kurucusu ve binlerce kişiyi. 'tosuncuk' lakaplı çiftlik bank ceo'su mehmet aydın teslim oldu!binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandırıp milyonlarca lirayla sırra kadem bastığı gerekçesiyle yargılanan ve yurtdışında bulunan. 01 temmuz 2021 perşembe 09:43. Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım.

Tıkla borsada düşük komisyonla işlem yapmaya başla.

Haberler gündem haberleri son dakika | tosuncuk teslim oldu! Aydın, dün gece video yayınlamış ve türk yargısına teslim olacağını bildirmişti. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Mafyanın parasına çökmeye çalıştığı, hatta çöktüğü aydın'ın çareyi türk adaletine teslim olmakta bulduğu. Interpol'ün most wanted yani en çok aranan listesine giren aydın, bugün brezilya sao paulo'da teslim oldu. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. Interpol'ün most wanted yani en çok aranan listesine giren 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, bugün brezilya'nın sao paulo eyaletinde teslim oldu.aydın'ın. Aydın, dün sözcü'de yayınlanan bir videoda türkiye'ye teslim olacağını söylemişti. 01 temmuz 2021 perşembe 09:43. Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu. Bugün itibariyle bu hadisenin iç yüzünü öğrenmek için tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın avukatlığını üstlenmiş olan fatih kuş ile görüştüm. 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi.

Dha'nın haberine göre kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren tosuncuk ile ilgili yüzlerce tweet atıldı. Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren tosuncuk ile ilgili yüzlerce tweet atıldı. 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. Her şey o fotoğrafla başladı:

Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ...
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ... from www.mektupgazetesi.com
Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. 01 temmuz 2021 perşembe 09:43. Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım. Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren tosuncuk ile ilgili yüzlerce tweet atıldı. Dha'nın haberine göre kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın. Bugün itibariyle bu hadisenin iç yüzünü öğrenmek için tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın avukatlığını üstlenmiş olan fatih kuş ile görüştüm. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair.

Tosuncuk'un teslim olması sosyal medyada gündem oldu.

İşte çiftlik bank dolandırıcısı mehmet aydın'ın (tosuncuk) meşhur fotoğraf karesi ile başlayan ve brezilya'da bir karakolda biten. Peki, tosuncuk yakalandı mı, teslim oldu mu? Haberler gündem haberleri son dakika | tosuncuk teslim oldu! Aydın, dün sözcü'de yayınlanan bir videoda türkiye'ye teslim olacağını söylemişti. Çiftlik bank'ın sahibi tosuncuk lakaplı mehmet aydın, sao paulo'da teslim oldu. Tosuncuk'un teslim olması sosyal medyada gündem oldu. .bültenle aranan tosunçuk lakaplı mehmet aydın, brezilya'nın sao paulo kentinde teslim oldu. Çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın teslim oldu. 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren tosuncuk ile ilgili yüzlerce tweet atıldı. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. Son dakika | tosuncuk teslim oldu! Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu.

Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu. Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle türk yargısına teslim olacağım. Aydın, dün gece video yayınlamış ve türk yargısına teslim olacağını bildirmişti. 01 temmuz 2021 perşembe 09:43. İşte çiftlik bank dolandırıcısı mehmet aydın'ın (tosuncuk) meşhur fotoğraf karesi ile başlayan ve brezilya'da bir karakolda biten.

'Tosuncuk'un avukatı: Müvekkilim hür iradesiyle teslim ...
'Tosuncuk'un avukatı: Müvekkilim hür iradesiyle teslim ... from foto.sondakika.com
'tosuncuk' lakaplı çiftlik bank ceo'su mehmet aydın teslim oldu!binlerce kişiyi kar vaadiyle dolandırıp milyonlarca lirayla sırra kadem bastığı gerekçesiyle yargılanan ve yurtdışında bulunan. Çiftlik bank'ın vurgununun bir numarası tosuncuk lakaplı mehmet aydın'dan 5 yıl sonra ilk kez açıklama yaparak türk yargısına teslim olmak. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın. Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu. Interpol'ün most wanted yani en çok aranan listesine giren 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, bugün brezilya'nın sao paulo eyaletinde teslim oldu.aydın'ın. Tosuncuk'un teslim olması sosyal medyada gündem oldu. Kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın (30) teslim oldu.

Çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın teslim oldu.

Tıkla borsada düşük komisyonla işlem yapmaya başla. Kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın (30) teslim oldu. Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın, brezilya sao paulo'da teslim olduğu bildirildi. Interpol'ün most wanted yani en çok aranan listesine giren 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, bugün brezilya'nın sao paulo eyaletinde teslim oldu.aydın'ın. Dha'nın haberine göre kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. .bültenle aranan tosunçuk lakaplı mehmet aydın, brezilya'nın sao paulo kentinde teslim oldu. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair. Koğuşu şimdiden belli olan tosuncuk lakaplı ayıcığın teslim olması hadisesi. Mafyanın parasına çökmeye çalıştığı, hatta çöktüğü aydın'ın çareyi türk adaletine teslim olmakta bulduğu. Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren tosuncuk ile ilgili yüzlerce tweet atıldı. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. Birçok kişi aydın'ın parasının bittiği için teslim olduğunu. Son dakika | tosuncuk teslim oldu!

Posting Komentar

0 Komentar